Sabtu, 26 Oktober 2013

Dari lense Baba...

Assalamualaikum dan selamat pagi...
Syukur ke hadrat Ilahi kerana masih lagi boleh menikmati keindahan dunia.
Pagi ni seawal pukul 5.45am Cheq da dah bangkit untuk menyelesaikan tugasan sekolah melalui sistem SPPBS kerana sejak dari semalam sistem tidak dapat berfungsi dengan baik. Sekarang pun sewaktu menaip n3 ni pun keadaan yang sama berlaku...sabarrrrr jealah...

Suami pula pagi2 dah bangun untuk ke tapak pengurusan penganjuran pertandingan berbasikal di Cameron yang telah pun bermula jam 7 am pg tadi. Beliau sebagai urus setia menggunakan masa yang ada untuk memastikan pertandingan ini berjalan lancar. Sasaran adalah seramai 1500 orang sahaja mengikut pendaftaran yang telah dibuat dalam bulan 7 lagi. Tetapi walaupun Cameron Highlands dilanda banjir kilat,trek yang digunakan tidak melibatkan kawasan bencana. Paling menggembirakan peserta yang berdaftar semalam sudah hampir 2000 orang. Jadi nak tak nak kena menguruskan sebaik mungkin. Mengikut suami,trek di sini merupakan trek yang paling mencabar dalam Malaysia.

Oklah Cheq da nak bagi tau lebih2,Cheq da tidak pandai mengenai cabaran2 ni. N3 hari ni hanya nak uploadkan gambar2 suami cheq da sebagai kenangan di masa depan. Untuk pengetahuan,suami Cheq da sememang orang yang sangat meminati dunia sukan dan dia sendiri pun merupakan guru dalam opsyen PJK. Amat berbeza dengan Cheq da yang kurang minat dalam bidang ini.


Sekian untuk n3 pada kali ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...