Isnin, 10 November 2014

Order 2014: Tempahan Prasekolah SJK(C) Tringkap

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Berkongsi pula tempahan dari prasekolah SJK(C) Tringkap.
Tempahan diterima oleh PPM nya yang mana suaminya merupakan staf di sekolah Cheq Da.
Kek span pandan 1.5kg dengan deco untuk berbudak...




Terima kasih sebab sudi order dengan Cheq Da.

12 ulasan:

  1. Comelnya kek..kaler pun cntik..tahniah rezeki lagi kan cheq da..syukur la

    BalasPadam
  2. Selamat Maju Jaya dengan bisnes kek nya tu... semoga berkembang lagi lah yer...

    BalasPadam
  3. alhamdulillah
    cantik warna kuning tu...

    BalasPadam
  4. Ish..ish..hilang lak komen..
    Cantik tul deco kek pandan tu..kalau saya buat hurmm sembrono jer la hasilnya versi keras tangan hhuuhuh

    BalasPadam
  5. pandai cheqda buat kek siap terima tempahan lagi best nye

    BalasPadam
  6. assalam cheq da,
    memang cantik deco cake tu..akak kalau deco2 gini memang hancus...:(

    BalasPadam
  7. Deko sesuai sgt dg kanak2.....

    BalasPadam
  8. cantik..miga trus mju biz tau..klu akk g phang nk temph la..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...