Khamis, 5 Mac 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Join giveaway la...hadiah pun best
Nak join sekali...boleh klik banner ni...atau tgk jea syarat-syarat di bawah banner ini. Terima kasih kepada penganjurnya.
Tak menang xpe janji boleh cari kenalan baru.




Syarat-syaratnya mudah jer :


:: Buat satu entry bertajuk FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

:: Copy banner diatas dan backlinkkan ke entri ini.

:: Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org.

:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)

:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang

30 ulasan:

  1. All the best cheq da.moga ada rezeki ya :D

    BalasPadam
  2. semoga cheq da menang sesuatu

    BalasPadam
  3. Good luck.... Cik Da. Semoga berjaya.

    BalasPadam
  4. Tenkiu cheq da sudi memeriahkan GA yang tak seberapa ni. Gud luck yer ;-)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya dalam GA itu nanti..

    BalasPadam
  6. wah mmg bes2 hadiahnyer.. good luck yer

    BalasPadam
  7. singgah dr segmen yang same
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    BalasPadam
  8. Salam kenal..dtg dr segmen yg sama. Gudluck dr sy ye :)

    Jom join segmen cikgu
    Pencarian Bloglist

    BalasPadam
  9. hai, singgah sini :)
    dari segmen sama <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    BalasPadam
  10. nak tambah kenalan baru gak hii

    BalasPadam
  11. good luck yea
    teringin jugak nak join ni



    ^_^













    BalasPadam
  12. Datang dari segmen yang sama : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    All the best ~

    BalasPadam
  13. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html
    all the best ye!!

    BalasPadam
  14. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    BalasPadam
  15. Gud Luck yer... selamat bersegmennn....

    salam singgah

    BalasPadam
  16. singgah melawat :) nak inform juga senarai pemenang dah keluar, boleh check !

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    BalasPadam
  17. singgah dari GA yang sama n done follow(^_^)

    KAMEQ DEANNA

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...