Khamis, 26 Mac 2015

Hadiah daripada Boss...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ni..tunggu turn nk fotostat..bos panggil masuk biliknya. Katanya nk bagi sesuatu..ole-oleh dari Australia. Puan Pengetua ni selalu ke Perth sebab anak2 semua dah stay kat sana...masing-masing semua belajar kat sana. Anak perempuan dia yg kedua pun dah kahwin dengan orang sana jugak. So selalu ulang-alik ke Perth ni.


Mulanya tak tahu pe benda ni...bos cakap roller nk buang debu ke pe2 di kot baju kita...hihihi..Cheq da kot pun ada satu jea pun..hihihi..
Katanya dia beli xbyk pun..hanya yg terlintas kat fikiran dia bagi...maknanya Cheq da ni dlm onlist juga la...Terima kasih sebab sudi bagi...

13 ulasan:

  1. best ni cheqda, kak umah kaknoor ada ni, bagus tau utk buangbulu2 terutama yg melekat pada pakaian hitam mmg nampak bersih..anak2 yg kenalkan benda ni mmg terbaik lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo..hihihi..kalau ada tertgk pun mgkn tak terbeli...

      Padam
  2. dana penah beli kt ikea dulu kak... bgs n berguna kak... bkn kt baju je kt sopa ke kt mana2 blh gune utk tanggalkan debu or bulu2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo..boleh digunakan nti..tq info dana

      Padam
  3. bertuahnya badan bos ingat kita kan....:-))

    BalasPadam
  4. ..pernah tengok benda ni kalo kot2 tu sesuai la guna benda ni nak buang habuk2 x nampak hii

    BalasPadam
  5. Tq che da amat setia dgn blog kak.. resepi tu ada di label sambal pahang. Wah dpt hadiah jauh tuuu...

    BalasPadam
  6. itu tandanya boss sayang lah cheq Da hehe :)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...