Khamis, 6 Ogos 2015

Order 2015: Aneka Kek

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Alhamdulillah telah selamat di PPD Raub untuk taklimat pengurusan ujian lisan PT3. Bertolak dari Cameron dengan 3 rakan yang lain seawal pukul 6.00 am lagi. Sebelum menanti dimulakan taklimat..Cheq Da nk publish order masa bulan 5 yang lalu. Masa ni banyak plak ordernya..sampai 5 biji..Alhamdulillah rezeki.


5 biji semuanya..mcm2 versi..


Kek pecan heaven untuk sambutan Hari Guru SK Menson.


Kek mother's day...order dari Kak Shanti untuk jamuan utk program bg masyarakat India. Tertinggal huruf S..sabar jea la..


Kek coklat indulgence..order dari SK Convent untuk jamuan hari guru jgk. Mau yang large saiz.



2 biji kek ini plak dari SJKT Blue Valley...cam biasa lah..tiap2 bulan order kek dengan Cheq Da. Terima kasih kepada cikgu Azizan yang menjadi perantaranya.


Kek yang dah siap di packing dan sedia untuk delivery kpd customer.
Terima kasih byk2 kepada yg sudi order.

8 ulasan:

  1. Semua kek tu nampak sangat sedap!

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah
    99 peratus untung dlm berniaga...
    Meriah..

    BalasPadam
  3. alhamdulilah..murah rezeki cheqda...cantik2 hasil kerja cheqda

    BalasPadam
  4. syukur murah rezeki cheq da..banyak order kek tu..seronok bb tengok..tahniah..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...