Sabtu, 3 November 2012

Dekorasi Yang lalu...

 
Alang2 dah mengadap blog ni,elok masukkan n3 yang terlepas pandang kan...he3..anak pun duk tido sambil2 cheq da masukkan prestasi murid dalam SPPBS, elok rasanya cheq da berblog2 kan...kali ni plak cheq da nak masukkan gambar kek yang dah lepas cheq da buat tapi lupa plak nak post kan n3 nya kat cni...bila tgk balik gambar2 lama ada lagi saki baki gambar tersebut...kek ni ditempah oleh kawan2 sedikit masa dahulu sedikit sebanyak meninggalkan kenangan buat cheq da dalam mendecorasi kek walaupun tak cantik cam orang lain...kita belajar dari kesilapan dan perbaiki mana yang ada..InsyaAllah peningkatannya akan menampakkan hasilnya...kt zoom yea...
 

cotton cheesecake order dari k.ha untuk adik lelakinya di kelantan

ni plak strawberi cheesecake


yang ni plak order daripada cikgu amutha sempena birthday suaminya yang ke-39
 
Semuanya menjadi kenangan yang terindah buat cheq da dan minat ni akan diteruskan dengan menambahkan skill dalam membuat pelbagai jenis kek lagi...InsyaAllah...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...