Jumaat, 3 Ogos 2012

Kek Birthday Ke-2 Batrisyia..

 
Kalau tgk kek ni...gambarnya seakan2 pernah dilihat bukan?Sebenarnya kek ni adalah kek birthday anak cheq da yang cheq da buat untuk disambut rakan2 sekolah suami...teringat dahulu nak buat nak lama sekali dengan sekolah cheq da tp memandangkan suami selalu berkursus dan selalu tak ada di sekolah...maka asyik tertangguh jea...sehari sebelum puasa lepas baru la berkesempatan untuk membuatnya...
Kek ni masih cheq da gunakan resepi yang sedia ada iaitu kek sifon coklat diletakkan filling blueberry dan ditoppingkan dengan fresh cream...tak plak gambar edible kat kek 2...semua kawan2 suami duk menanya boleh makan ke x???pe2 pun kita layan  k...


letak kat dalam peti satu malam...tgk2 dah pagi gambar pun dah berkedut2...cian muka anak ummi

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...