Sabtu, 2 Februari 2013

kek coklat moist untuk kak lina

Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua. Masih di mood yang sama di hari minggu seperti ni...apa lagi kalu bukan menguruskan rumah yang perlu dibereskan. 
Hari ni pagi2 lagi cheq da telah ke pasar..sebelum pukul 8.00 pg lagi untuk membeli semua keperluan dapur dan lauk pauk dalam stok seminggu. Suami plak ke kuantan untuk mengikuti latihan kecerdasan pusat Ko-kurikulum Kuantan. 
Jadi adik Haziq plak ditinggalkan sekejap kepada si Afiq memandangkan dia tidur bila cheq da keluar tadi..

Ok lah berbalik kepada n3 hari ni,cheq da nak berkongsi kek coklat moist yang ditempah oleh bekas anak murid Cheq da iaitu Zulherie untuk pengurus di tempat kerjanya...katanya nak yang special. Tapi yang cheq da buat ni tak tahu la special ke tak..rasa2nya ala-ala biasa jea coz idea mendeco kureng sikit sejak 2 mejak ni...he3

Apa2 pun ribuan terima kasih cheq da ucapkan kepada zul kerana sudi jgk menempah dengan cikgu dia ni..ok la kt zoom la yea gambarnya yea..




dekorasi biasa2 jea..jimat masa cikit,maklumlah malam2 baru nk mendeconya...kek coklat moist + fc coklat & ganache filling + fc topping n ganache...berat plak 1.4 kg

2 ulasan:

ogyep yummy mellow berkata...

Apa pulak simple nya tu... Kira hebat la tu...

cheq da berkata...

@ogyep yummy mellow

mana boleh lawan,ogyep lg teror...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...