Sabtu, 7 Julai 2012

Kak noli...doll cake lagi...

Salam semua...apa cite???cheq da cam biasa la bukan rajin sangat sekarang ni nak on laptop dan postkan n3...rasa malas melanda tambah2 kerja sekolah pun banyak tahun nie..cheq da plak kena kejar due date kalu tak mati la kalu kerja tak siap...siap2 lepas bersalin tak boleh nak berehat langsung...Sebenarnya rancang untuk tahun ni nak balik kampung halaman...memandangkan cheq sue pun balik...tambah2 sepupu suami bertunang hari ni...tapi last minute kena batalkan niat 2 coz suami terpaksa berkursus ke kedah la plak...jadi duk la kat CH ni...intai2 jgk kereta ramai dan berderet2 dah...nak keluar confirm jem...masing2 nak kejar sebelum puasa...dah 2 minggu jem kat cni..Pagi tadi plak dan malam ni plak ada ceramah Ustaz Azhar Idus di CH ni...tp malas nak keluar takut jem jgk...he3

Kla sebenarnya nak berkongsi tempahan kek kak noli yang dia tempah untuk anak gadisnya...kalu sebelum ni selalu jgk dia duk menempah bukan untuk family tapi diberi oleh orang lain...entah la pe yang dia suka sangat dengan doll cake...he3..minat masing2 kan...
kali ni cheq da bubuhkan color pink untuk dollnya...idea pun kering jadi mendeko pun kurang la cikit tambah2 plak kesihatan kurang memuaskan...jadi harap dia puas hati jea la dengan apa yang cheq da telah buat...Terima kasih kepada kak noli untuk tempahan kali ni...



 Kek sifon coklat +blueberry Filing+fc


Kali ni tak letak barang kemas...sbb emas sekarang mahal sangat...he3..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...