Isnin, 23 Julai 2012


 

Salam semua..hari ni nampaknya baru cheq da berkesempatan untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua...sambutan awal ramadhan,Cheq da sekeluarga pulang ke kampung untuk bersahur dan membuka bersama2 family...cuti plak 2 hari sempat la berbuka dan bersahur di rumah mentua dan rumah cheq da sendiri...tambahan plak adik-beradik semua balik jadi kemeriahan 2 lebih terasa...menu berbuka hari ni plak belum difikirkan lagi..jom tgk blog2 kawan2..ambik idea..duk kat kampung semuanya orang yang masak,Cheq da hanya membantu mana yang patut...
 

K la tak mau ngomol panjang2...perut pun dah rasa berkeroncong..he3..maklumlah puasa kali ni berkongsi untuk 2 orang...harapan cheq da agar dapat menyempurnakan ibadat berpuasa ni dengan jayanya...InsyaAllah


1 ulasan:

ogyep yummy mellow berkata...

selamat berpuasa Cheq Da.. ogyep belum berkesempatan balik rumah emak lagi.. InshaAllah, kena find time jugak tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...