Sabtu, 7 November 2015

Wajah kesayangan hamba...

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Alhamdulillah 2 hari lepas dah pun berakhir paper Sejarah untuk Spm. Hari Khamis kertas 3 dan Rabu kertas 1 dan 2. Memandangkan Cheq da mengawas Spm so dapat la tengok paper nya semasa mengawas. Memang terkejut beruk bila tengok soalan kertas 2. Terbayang muka2 kesayangan Cheq da menjawab. Soalan hafalan untuk KBAT langsung tidak mengena. Doakan agar mereka tidak dibuai lena bila tgk soalan tu. Student Cheq da merupakan pelajar kelas akhir yang tidak pernah lulus sepanjang exam.
Malam tu dapat msg dari cikgu sy tak tidur dan buat semua soalan. Saya rasa sy boleh lulus. Alhamdulillah mendengar cam sejuk jgk hati. Harapan semuanya dapat buat dengan baik.






Student kelas Cheq da ini Cheq da follow diorang dari tingkatan 3 sampai 5. Harapan Cheq Da semua mendapat sijil dan lulus subjek Sejarah.
Gambar ini diambil sempena dengan bengkel Perhalus peringkat daerah 2015.


4 ulasan:

Wani Sukarno berkata...

ramai student cina cheq da...tak pelah mudah2an lulus semuanya

iryanty ahamad berkata...

cheqda guru sejarah ke...

cheq da berkata...

Yea la cina majoriti di Ch ni

cheq da berkata...

Yea guru sejarah dan bm yan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...