Ahad, 3 Januari 2016

Entry pertama di Kopitiam Kita

Assalamualaikum W.B.T
Entry pertama di tahun baru. Kebetulan cuti awal tahun blk ke Kampung. Semlm ronda2 bandar Kb untuk cari kedai barangan mesin. Terlalu plak di kawasan Seri Cemerlang dan terpandang Kopitiam Kita yang cukup terkenal dgn roti titab. So bagitau suami nk cuba roti titab tu...maka lunch tengah hari kami dengan roti titab jea la. Masuk ke kawasan keadaan tak berapa sibuk. Selalunya kopitiam ni penuh dengan pelanggan. Rezeki kami kot sebab kami pun terkejar2 nk mencari kedai tersebut.



Tgk keadaan sekeliling..kedai dipenuhi dengan gambar bersama2 mereka yang singgah di sini. Pelakon dan penyanyi terkenal pun ada.



Order kami 2 biji roti titab dan juga segelas kopi ais dan ais lemon tea.

Harganya untuk 2 orang ni ialah rm14.50. Sepinggan roti titab tu berharga rm5.00. Bila dah rasa cukup lah sekali jea. At least bila ada yang menanya...kita dah sampai di sini...

8 ulasan:

Nooriah Abdullah berkata...

mcm sedap je cheqda roti titab tu tebaii nya kan

Bbwana adienia berkata...

Assalam cheq da..selamat tahun baru 2016..maaf lama bb tak jenguk..

miss eimanhikmah berkata...

teringin nak makan...

cheq da berkata...

Sedap..ranggup jea...siti norhaliza pun dh singgah di sini tau kak nor

cheq da berkata...

Slmt tahun baru bb

cheq da berkata...

Pi klate boleh cuba nti..

iryanty ahamad berkata...

mahal nya harga sepotong

norhidana miswan berkata...

boleh tahan harganya ye kak....

kalu dana tak blh terima tekak kot ada kaya ada sekali tlr separuh msk hehehe....

tp tgk kwn mkn roti titab nih mcm sedap gitu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...