Khamis, 31 Disember 2015

N3 penutup 2015...welcome 2016

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini merupakan hari terakhir di tahun 2015. Sebenarnya tak de cerita nk diceritakan. Hari ini plak ada majlis orientasi pelajar Tingkatan 1 di sekolah. Semuanya berjalan dengan lancar.
Oklah penutup 2015 ni...hari ni 2 produk Coway yang saya sewa beli tempoh hari telah selamat dipasang di rumah. Sebenarnya nk lama berminat. Kebetulan kawan suami ada buat sales produk Coway ini datang memberitahu serba sedikit ttg produk ini. Maka Cheq Da pun bersetuju dengan sewa bulanan melalui potongan bank. Pinjaman sewa beli ada tempoh 5 tahun. So tak de la rasa sedebuk duit keluar bila bayar ansur2.



2 produk ini adalah water heater dan juga air purifier...bila rumah sempit..barang plak hampir memenuhi ruang rumah so kena pandai2 adjust la plak ruangan dapur.
Oklah tu jea la penutup cerita tahun ini.
Semoga rezeki tahun ni lebih murah dan kena kerja lebih untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat.

SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUA RAKAN YANG TIDAK PERNAH JEMU SINGGAH DI BLOG MKSnya INI.

3 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Selamat tahun baru 2016 cheq da ..
Wah dah ada Coway bestnya.
Betul tu.. ansur2 byr pun tak apa..
Lama2 jadi hak kita.
CH pun mcm tu..

Kayu Manis berkata...

Benda bru utk thun baru...rezeki

iryanty ahamad berkata...

selamat tahun baru cheqda :-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...