Isnin, 18 Jun 2012

Akhirnya yang ditunggu telah tiba...


Bertemu kembali di hari Isnin yang mulia...nampaknya setelah 3 minggu tak mengajar budak2 belajar...hari ni bermula la kembali rutin harian...rasa malas bukan main menguasai jiwa tapi memandangkan silibus banyak yang tak habis kena kuatkan semangat...tambahan pula cheq da akan bercuti awal sebelum akhir tahun(ikut due bln 9)maka banyak perkara perlu diselesaikan jua...ok berbalik kepada tajuk hari ni...jeng..jeng..sebenarnya cheq da nak berkongsi mixer kenwood yang cheq da beli melalui seorang kawan yang kenalannya berada di UK...lama jgk nak sampai mixer ni ke Malaysia..memakan masa dkt 3 bulan..maklumla bukan dekat kan...mixer ni dah lama cheq da angan2 mahukannya...akhirnya dapat jgk..semalam kawan 2 hantar ke rumah...bila dah buka kotak tgk2 ada 3 benda yang boleh digunakan..rupanya 3 in 1..mixer,blender dan food processor...memang berbaloi la rasanya...tapi sekadar belek2 jea..buka panduan pun tak baca lagi...kemas balik dalam kotak..yang paling suka jgk,dia bagi jgk hadiah iaitu buku resepi kek yang classic orang putih punya kek...boleh la digunakan untuk membuat kek nanti...InsyaAllah


dalam pembungkusan lagi...


barang2 yang terdapat dalam kotak


perkakasan yang ada
yang paling istimewa dapat hadiah ni..


Tq kepada Puan Atikah dan suami yang telah bersusah payah dengan  mixer yang cheq da order ni..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...