Khamis, 21 Jun 2012

Kek Tempahan Kak Noli...

Salam bahagia...tak da masa nak berbahasa panjang2...kita share gambar kek yang telah diorder oleh kak noli sebelum cuti pertengahan semester lepas...kek yang dia minta doll cake mini dan kek biasa..kedua2nya dalam setengah kilo untuk pekerja kantinnya....layan k..
 
 


 kek yang biasa ni adalah kek sponge coklat + blueberry filling dan deco by fresh cream...tabur dengan coklat rice




Mini doll cake ni rasanya comel la plak tapi takde tempat nak tulis happy birthday..kecil jea..dia mintak colour hijau masa nak kan kek ni...agak2 yang menerimanya minat colour hijau la kot yea..
pe2 pun ribuan terima kasih kepada kak noli yang selalu menenpah dengan  cheq da...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...