Rabu, 9 Disember 2015

Produk jualan baru..

Assalamualaikum w.b.t
Ini adalah produk jualan terbaru Cheq da...bila hujung minggu biasa baru ambil order roti ini. Order pun dari kawan-kawan sekolah jea. Paling byk uli pun dalam 1.5kg jea. Pasaran pun belum meluas. In sha Allah tahun depan kalau ada masa boleh berbisnes roti plak secara sambilan.




Antara roti yang dibikin ialah mini sarang lebah ni. Mmg permintaan untuk roti ini sangatlah ok..smpaikan setiap hujung minggu ada jea yg order. Selain tu ada juga cheq da buat dlm pek yg besar.



Roti sosej ini pun baru2 jea ambil order.



Tak lupa jgk roti kacang merah...harga jualan semua antara rm1.50 hingga rm2.00 jea.

17 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Semoga murah rezeki che da..
Sedapnya tengok roti letak sosej tu..

norhidana miswan berkata...

alhamdulillah.... akak tak try ke buat kek coklat leleh ke kek keju leleh ke paking tuperware kecik2... kalu lah dkt ngn akak... nk sgt dana oder roti2 tuh

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Nampak sedap semuanya akak.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Nampak sedap semuanya akak.

OhPanduan berkata...

Sedapnya roti. Semoga dimurahkan rezeki lagi akak.

Jobdirumah Buat Duit berkata...

Nampak menarik semuanya. Nak rasa sikit.

iryanty ahamad berkata...

murah juga harga cheq da jual...kalau dekat boleh order

cheq da berkata...

Tq kak..Aamin

cheq da berkata...

Try buat jgk..time2 org nk je akak buat dana

cheq da berkata...

Tq

cheq da berkata...

Tq

cheq da berkata...

Aaminn

cheq da berkata...

Jom dtg Ch

cheq da berkata...

Bolehlah Yan...xleh mahal2..

cheq da berkata...

Bolehlah Yan...xleh mahal2..

LadyBird berkata...

Sedapnye che da.. Roti kacang merah tu sdp.. Yumm yumm yumm.. Alhamdulillah rezeki kan cheda.. Smg bsns cheda maju n terus maju.. Ameenn..

Kayu Manis berkata...

Mcm sama bisnes roti...klu tk baking satu hari..bdn boleh sakit....

Bgus2 cheq da..sikit2 lma2 buka kedai plkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...