Selasa, 1 Disember 2015

Bilo malas menjelma..

Assalamualaikum semua...
Huhuhu..rasanya terlalu lamo doh oh blog bersawang. Kemalasan nk menaip n3 sebab gambar order n jejalan masih lg di dalam dslr. Malas plak nk buka laptop dan sedut gambar2 tu...xpelah nti tunggu kerajinan dulu. Mengawas SPM pun 3hb baru tamat. Pas tu plak tunggu nk uruskan PT3 plak. Selepas 14hb baru nk blk ke kampung. Huhuhu lama betul rasanya...nasib lah jd sup pt3..rasa dah nk masuk 10 tahun dah..

Oklah kongsi sedikit aktiviti sepanjang minggu...


Membiking donut semalam...pagi ni pun ada lagi..Alhamdulillah masih lembut gebusss gitu.



Yang ni plak sewaktu ke Penang minggu lepas...menjamu selera di Padang Kota...layan Pesembur dan laksa. Sepinggan kerang plak lupa nk snap gambar.


Makan chicken chop di Anje Cafe du Ch...sedap jgk n dekorasi nya sgt menyelerakan.



Majlis menyambut menantu sepupu di Ipoh...Sabtu lepas. Join sekali selepas bercuti di Penang.
Ma dan kakak dari Kelantan turut serta datang. Semuanya berkumpul di rumah Mak Saudara di Ipoh.


Last ni plak gambar pertunangan sepupu Naying dengan gadis pilihannya. Kira sekali harun rombongan dari Kelantan memeriahkan majlis. Pertunangan ini diadakan hari Ahad...tp Cheq da tak join sebab ada urusan Di CH.




3 ulasan:

iryanty ahamad berkata...

Cuti sekolah musim orang khawin

Kayu Manis berkata...

As salam cheq da
Dtv sini terus lapar..

Bunda_nora berkata...

pasembor tu sangat melayan mata dan tekak...macam memanggil2 jer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...