Jumaat, 20 September 2013

Order: Kak ct for prasekolah Sk Menson..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Ada masa terus bertungkus lumus masukkan n3 terbaru.
Baru pun bukan baru mana pun..tempahan ni sebenarnya diorder oleh Kak Ct sebelum puasa lagi untuk pelajar prasekolah Sk Menson. Yang ditempah ialah pecan heaven cake,kek coklat moist dan juga 50 biji mini hokaido tapi request tak nak letak strawberi sebab katanya menyusahkan jea..
Terima Kasih kerana masih sudi mengorder.
Layan pic2 ni yea dengan dslr kesayangan yang tak berapa reti jugak Cheq da nak guna..hehe
 
 
 



Wassalam dan selamat malam
 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...