Khamis, 1 Mei 2014

Order 2014: Alhamdulillah rezeki.

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Tempahan yang dah agak lama jugak dalam simpanan.
Baru berkesempatan menguploadkannya dalam entry. Kedua-dua kek ini ditempah oleh orang yg berbeza.



Kek ini ditempah oleh pekerja kantin sekolah iaitu cikien. Blueberry cheesecake ini dengan topping blueberry. Permintaannya juga nk deco yg romantis2 untuk ulang tahun bersama hubbynya. Tp cheq da tak tahu la yg ni romantis ke x? Belasah jea la kan..hihihi.



Kek yang kedua ini plak kek span oren yg diterima daripada cikgu SJKT Blue Valley. Sejak 2 mejak ini ramai cikgu2 sekolah ini berminat dengan kek ini. Apa rahsianya pun tak tau la kan.
Terima kasih juga kepada cikgu Azizan yg sanggup delivery dan selamat menolong terima order bg pihak Cheq da dan terima kasih kepada yg masih sudi menempah.

6 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

cantik deko kek tu cheq da..nampak romantis..hehe..

umi alya berkata...

cantiknya..

ilahjy berkata...

Salam kenai che da..tq sudi bw blog kak ilahjy.. sila la amek resepi roti tu.. kita sama2 belajar.. wahhh pandainya che da buat kek..krim nya cantik terutama bunga mawar tuu blm pernah org buat lagi design tuu cantik laaa tajam2 hujungnya selalu duk buat bular2 biasa kelopaknya..

cheq da berkata...

Betul ker..hihihi

cheq da berkata...

Terima kasih

cheq da berkata...

Sama2 kak..pattern baru kak..hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...