Isnin, 26 Mei 2014

Nur Batrisyia Dah 4 Tahun...

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi...kakak dah pun mencapai usia 4 tahun hari ini. Kepetahan kakak dalam berbicara menyerikan lagi rumahtangga kami. Semakin besar..semakin pandai kakak merajuk..tak boleh ditegur,kalau ditegur mula nk merajuk. Tapi cheq da tak pernah bagi peluang menangkan dia. Yea la kalau nak mendidik anak biarlah dari rebung kan. Apa yang telah diterima oleh kita semasa dididik oleh ibu bapa kita, cheq da praktik dalam mendidik anak2. Untuk tahun ni...banyak tul kek yang kakak minta..nk hello kitty la,nk princess la,nk frozen la dan macam2 lagi. Tapi penyudahnya hello kitty jea..hihihi




Ini lah rupanya kek kakak yg dibuat sendiri oleh cheq da..sejak pandai berbaking rasanya memang untung lah tak payah nk beli2 kek. Yang penting jimat...hihihi..lgpun air tangan ibu sendiri lain dari orang lain betul tak?


Senyum jea kak dengan kek hello kitty nya.



Ini lah suasana sambutan di rumah mok ja. Meriah tul..kalu dibuat kat rumah tak macam ni..tinggal kami2 4 beranak jea...hihihi..tanya jgk kakak kenapa masam jea..dia kt sebab semua orang nyanyi kat dia..ada plak mcm 2...




Ini plak goodies cheq da sediakan untuk diberikan kepada kawan2 di sekolah..tak sempat nk buat cupcakes...semua hanya la beli sahaja..buat cam ni sebab cheq da tertarik dengan kak ina buat hari 2 masa sambutan birthday. So bila dah ke cowboy tempoh hari..jumpa benda alah ni beli lah...lagipun kos pun murah..
Oklah kepada kakak umi ucapkan selamat menyambut hari lahir yg ke4..be a good girl dan hope dapat jd insan yg terbaik dan solehah untuk umi dan baba. In sha Allah.

1 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

comelnya batrisya secomel kek birthday hello kitty tu..seronok la dapat sambut ramai2 kan..meriah..happy birthday..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...