Isnin, 5 Mei 2014

Order 2014: Kek Birthday Iqmal Hakim

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Entry hari ni mengenai tempahan lagi. Maklumlah banyak tul tempahan yg diterima ditangguhkan dulu entrynya. Sebenarnya kek ini kek yang ditempah awal bulan lepas.


Kek birthday upin dan ipin ini diterima daripada kakak kepada fatimah yang selalu gak order dengan cheq da. Dalam bulan 3 lagi kakaknya bertanya kan mengenai gambar edible image yang bertemakan kartun ini. Katanya anaknya cukup teruja dengan kartun kegemarannya ini.



Edible ini cheq da belikan saja di kedai bakery yg selalu cheq da beli barangan kek. Nasib ada pilihan..hihihi..kalu tak cian plak sebab dah lama dah bagitau. Untuk kek ini kakaknya request nk kek coklat moist dlm bentuk petak. Katanya senang nk potong. Kek seberat hmpir 3 kilo ni cheq da tambahkan elemen2 nk suruh budak2 gembira. Dengar citer besar juga sambutan birthday iqmal ni..maklumlah iqmal ini cucu tunggal dan anak tunggal dalam family fatimah.


Oklah ni saja lah entry pada hari ni..muga jumpa dengan entry tempahan yang lain..hihihi sebenarnya byk sgt entry tempahan yg tertangguh..
Terima kasih kerana masih sudi menempah dengan cheq da..

4 ulasan:

norhidana miswan berkata...

amboih besar betul kek tuh... pastu dia nyer hiasan pun lawo kak, dana suke ngn lilin happy birthday tuh

BUNDA a.k.a KN berkata...

Cantik...dah tentu teruja sangat besday boy tu...
hepy besday ..

cheq da berkata...

Hihihi..akak ikut jea permintaan customer

cheq da berkata...

Terima kasih bunda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...