Rabu, 14 Januari 2015

Himpunan pertama 2015...

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Nampaknya dah banyak hari tak upload n3 baru. No idea nk kongsikan cerita baru. Gambar2 plak masih dalam dslr...belum sempat tranfer ke lappy.
Pe2 pun cheq da kongsikan sedikit gambar perhimpunan di hari pertama sesi persekolahan 2015. Perhimpunan hanyalah dalam satu period sahaja...period yang kedua terus lah masuk kelas sehingga habis waktu persekolahan. Penat lah juga sebab kelas berderet-deret. Tahun ni dapat 25 waktu. Subjek yang cheq da ajar Sejarah tingkatan 5,4 dan 2. Seterusnya Bahasa Melayu untuk tingkatan 3 dan 2 serta Psk untuk tingkatan 3. Tapi dengar cerita jadual akan dirombak lagi.


Inilah suasana perhimpunan hari pertama. Semuanya kelihatan excited sebab dah lama bercuti panjang.


Oklah ini plak Cheq da selitkan 10 orang pelajar cemerlang utk PT3 hari itu. Semuanya dalam sebelas orang tp seorang tidak dapat hadir pd hari keputusan 22hb lepas. Tahniah diucapkan. Terdapat seorang calon mendapat semua A.
Oklah ini jea cerita hari ini.

8 ulasan:

Kayu Manis berkata...

selamat bertugas kembali cheq na
tahniah kt diorg..
mcm tk nmpk jer muka melayu.. sedihnya..

Bbwana adienia berkata...

teringat kembali masa perhimpunan ketika zaman sekolah dulu-dulu..macam2 karenah dengan kawan2 masa tu..cikgu bagi ucapan kami bercerita kat belakang..hihik..

iryanty ahamad berkata...

cikgu sejarah rupanya...cikgu maaf yer yan tak minat sejarah :-)) ...

selamat bertugas cikgu...

cheq da berkata...

Sebenarnya ada seorg pelajar melayu tp tak dtg hari tu..bdk melayu calon pt3 lepas 22 org jea..majoriti pelajar india cina dan asli jea...melayu minoriti jea kak

cheq da berkata...

Bb..cheq da pon gitu jgk dulu...hihihi

cheq da berkata...

Memang susah nk tarik pelajar minat sej yan..tmbh2 bdk cina..huhuhu..sabar jea la cikgu

Najib Ariyan berkata...

Selamat mengajar cikgu... saya pernah cuba jadi guru sandaran tapi hakikatnya saya takder skill mengajar lah... entah apa istilah nya...

Bbwana adienia berkata...

assalam cheq da..

wana dah up resepi rumpai laut..nanti jenguk la ya.. ^_^

share entri rumpai laut tu kalau dah jadi ya..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/01/makanan-etnik-sabah-rumpai-laut-agar.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...