Isnin, 15 April 2013

Order order...

Assalamualaikum dan selamat malam. 
N3 pertama malam ni adalah mengenai order daripada pelanggan juga pada minggu lepas. 
Kira minggu lepas order penuh la yea. Cuma minggu cheq da just terima order kek kawin jea,yang lain plak rasa macam tak sempat untuk menerimanya. Jadi untuk malam ni kita layan yea gambar2 kek cheq da yang diambil dengan kamera cap ayam milik suami tercinta...



                                          Tempahan mini cupcakes hokaido----50 biji semua


 yang ni plak bukan ditempah tapi baki yang lebih 2 cheq da buat dalam cup besar2 untuk makan makan     family





 
2 biji kek ni plak adalah kek coklat moist yang ditempah untuk birthday anak dan juga untuk ucapan terima kasih. Satu kek request nak ada kartun2 dan satu lagi Cheq da berani kan diri untuk buat ros dari ganache. Sebenarnya dah lam duk mengidam nak buat benda alah ni tapi asyik tak menjadi. Malam 2 tiba2 terlintas nak buat saja2 jea tiba2 plak menjadi. Alhamdullillah, ok la percubaan pertama..he3
Pe2 tq kepada yang menempah...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...