Isnin, 27 Januari 2014

Terima Kasih 3 ikhlas

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Melalui n3 pd kali ni,Cheq da ingin mengucapkan terima kasih kpd kesemua pelajar 3 ikhlas tahun 2013 kerana telah lulus dalam peperiksaan PMR 2013. Ini kerana dari dari 30 orang pelajar yg berdaftar,5 orang pelajar tidak hadir dan 1 seorg sahaja yg gagal.

Sejujurnya,bila dah diberitahu kena mengajar kelas terakhir terasa sedikit sedih kerana tau2 bila mengajar kelas last2 ni...mcm perangai ada. Almaklum la di ch ni kebanyakkan kelas hujung ramai pelajar asli dan pelajar chinese yg kurang fasih berbahasa melayu. Sememangnya agak sukar untuk diorang lulus. TOV untuk akhir tahun tingkatan 2 pun hanya dua orang yg lulus. Sehingga percubaan pun hanya mampu meluluskan 3 orang sahaja. Namun disebabkan semangat pelajar yg selalu bertanya dan rajin di saat-saat akhir. Mereka juga mampu lulus.

Seorang pelajar yg gagal merupakan pelajar aslu yg tidak pernah mendapat pendidikan dr tingkatan 1 dan 2 sahaja. Datang sek masa di tingkatan 3 pun dah lambat bulan 5. Kalu pelajar tersebut lulus..konpom pmr yg terakhir ni mesti dpt 100%. Namun dengan 99.17% ni telah memecahkan rekod keputusan pmr yg sebelum ni dan juga ETR sekolah. Tahniah juga kepada guru lain yg turut bg komitmen.

Sebagai ganjaran kenalah plak buat kek untuk mereka. Kali ni buat yg dlm cup kechik dan bahagikan satu seorg supaya senang. Mereka p kebykkannya dah bertukar kelas. Terima kasih 3 ikhlas kerana membantu cikgu menjayakan misi ini.



Kek coklat moist...untuk mereka..tq

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

msti diaorg usaha sungguh2 kan kak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...