Rabu, 29 Januari 2014

Order 2014: Tempahan pertama

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua.
Hari ni dah mula mood bercuti bagi Cheq da. Seronoknya kerana dapat bercuti selama seminggu. Boleh balik ke kampung halaman. Kenduri kendara pun tak kurang banyak juga sebab bila dah mula sekolah, semuanya mula nak mengadakan majlis.

Masih lagi di bumi Cameron Highlands. In sha Allah esok pagi2 akan pulang ke kampung.
Hari ni nak kongsikan order pertama yang diterima bagi tahun 2014. kek ni ditempah oleh Kak Siti dan merupakan regular pelanggan dan juga sahabat baik Cheq da. Selepas memberinya merasa kek black n white russian cake tempoh hari, terus juga minta order untuk anak lelaki sulungnya iaitu Si Along. memang lah si Along ni hantu coklat. Tempahan ni diterima pada 4 Januari 2014 dan baru berkempatan menguploadnya. Layan yea..



Semoga Syafiq suka dengan kek ni walaupun tak sempat nak deco kereta. Nampak jea kechik tapi kek ni seberat 1.7 kg. Terima kasih kepada kak ct kerana sudi mengorder.

7 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

salam cheq da..

alhamdulillah la ya rezeki..deko kek simple but menggoda sangat..hehe..

norhidana miswan berkata...

jnji sedap kak... rezeki 2014 yk

norhidana miswan berkata...

asik lah terpanggil kak lg... sory2

zila norazila berkata...

Rezeki jgn ditolak..mesti sedap sbb dh slalu oder tu..akk klu dkt nk jgk oder..mls btl nk buat..

cheq da berkata...

Rezeki bb alhamdulillah

cheq da berkata...

Tak kisah la dana..belasah jea..he3

cheq da berkata...

Biasa2 jea kak zila..kalu dah org nk penat pun kena tunaikan jgk kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...