Khamis, 26 Mac 2015

Hadiah daripada Boss...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ni..tunggu turn nk fotostat..bos panggil masuk biliknya. Katanya nk bagi sesuatu..ole-oleh dari Australia. Puan Pengetua ni selalu ke Perth sebab anak2 semua dah stay kat sana...masing-masing semua belajar kat sana. Anak perempuan dia yg kedua pun dah kahwin dengan orang sana jugak. So selalu ulang-alik ke Perth ni.


Mulanya tak tahu pe benda ni...bos cakap roller nk buang debu ke pe2 di kot baju kita...hihihi..Cheq da kot pun ada satu jea pun..hihihi..
Katanya dia beli xbyk pun..hanya yg terlintas kat fikiran dia bagi...maknanya Cheq da ni dlm onlist juga la...Terima kasih sebab sudi bagi...

13 ulasan:

Nooriah Abdullah berkata...

best ni cheqda, kak umah kaknoor ada ni, bagus tau utk buangbulu2 terutama yg melekat pada pakaian hitam mmg nampak bersih..anak2 yg kenalkan benda ni mmg terbaik lah

norhidana miswan berkata...

dana penah beli kt ikea dulu kak... bgs n berguna kak... bkn kt baju je kt sopa ke kt mana2 blh gune utk tanggalkan debu or bulu2

iryanty ahamad berkata...

bertuahnya badan bos ingat kita kan....:-))

Wani berkata...

..pernah tengok benda ni kalo kot2 tu sesuai la guna benda ni nak buang habuk2 x nampak hii

ilahjy berkata...

Tq che da amat setia dgn blog kak.. resepi tu ada di label sambal pahang. Wah dpt hadiah jauh tuuu...

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

besnyer cheq da dapat diah ...

cheq da berkata...

Ooo..hihihi..kalau ada tertgk pun mgkn tak terbeli...

cheq da berkata...

Ooo..boleh digunakan nti..tq info dana

cheq da berkata...

:-))

cheq da berkata...

Bergunalah nti..

cheq da berkata...

yea kak..nti sy intai

cheq da berkata...

Hihihi...tq

anajingga berkata...

itu tandanya boss sayang lah cheq Da hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...