Ahad, 29 Mac 2015

Mee Udang Di Kuala Sepetang

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Yang ni kiranya nak menyambung n3 yang semalam la. On da way nk naik ke CH...kami telah menjamu selera di Mak Jah Mee Udang...
Group kami ada yang order kuew teow special dan juga mee special. Cheq da just order mee udang special dan juga Abc. Kawan-kawan yang lain ada yang order air kelapa.


Ni ada suasana di kedai Mak Jah...orang yang datang tak putus singgah di sini.


Air kelapa pandan rm5 satu.


Ini dio mee udang Cheq Da. Sebenarnya cheq da tak tahu mana yang specialnya...agak2nya ada 5 ketul udang saiz xl la kot. Semangkuk rm13...yang biasa rasanya dalam rm9 kot..dah lupa..


ABC plak diorder dari kedai yang berlainan..Rm3 untuk satu bekas...
So makan rasa ok lah..semua sekali untuk bilnya jadi rm16 tapi kalau yang makan mee campur air kelapa jadi rm18 seorang.
Bye..tu jea cerita di malam hari...



4 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Macam best pula tengok mee udang tu..agak mahal juga harganya kan cheq da..

iryanty ahamad berkata...

asalamualaikum..slmt malam..berbaloi makan mee udang tu..udang 5 ekor size xl...

Kayu Manis berkata...

Pernah mkn juga...udang mmg byk..tapi udg tak segar...lmbik..

anajingga berkata...

nampak sedap sungguh mee udang ni, kak ana pernah merasa mee udang mak jah kuala sepetang ni di cawangannya di wangsa maju, harga jauh lebih mahal dari hat ni, nice sharing Cheq Da :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...