Selasa, 24 Mac 2015

Order 2015: Pandan Layer Cake 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera
 Order pertama diterima iaitu kek pandan layer yang diorder oleh Kak Rohana..merangkap jiran Cheq Da. Sebenarnya kali pertama dia tempah kek ini dengan Cheq Da untuk makan-makan bersama-sama dengan dia geng..Selepas dia ambil kek..malam tu dia masej Cheq da..Alhamdulillah sedap katanya dan nak repeat order lagi..




Terima kasih sebab sudi order dengan Cheq Da... 

9 ulasan:

Yana Shaiful berkata...

kek feberet yana nih..slalu beli je.. nk bt sndiri xde keberanian lg hihii

Nooriah Abdullah berkata...

jauhsngt lah nak order, mood tak berapa nak rajin ni cheqda kalau dpt order je haha

Kayu Manis berkata...

Sedap juga perasa pndan...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Cantik nya deko kek tu cheq da..

cheq da berkata...

Try la yana...pasti boleh ker

cheq da berkata...

Kak nor lg super...

cheq da berkata...

Mmg sedap...

cheq da berkata...

Terima kasih

cheq da berkata...

Terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...