Selasa, 25 November 2014

Order 2014: Tempahan Kek Birthday Danish dan Sofia

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Hari ni dah pun masuk hari terakhir kursus...tengah hari nti dah pun nk blk ch untuk mengawas exam plak. Oklah sebelum keluar bilik hotel hari ni, cheq da publish satu order yg dah lama dlm draf cheq da.


Kek span oren dengan oren filling dan deco untuk bebudak. Di tempah oleh sahabat Cheq da iaitu Kak Hayati utk birthday anak pertama tetapi terus tulis juga nama anak yg kedua takut bergaduh. Kak Yati ni dah byk kali jugs order dengan Cheq Da. Kalau nk lihat tempahan yang lepas boleh klik DI SINI.




Ini plak gambar daripada suami Kak Yati yang hantarkan gambar ni masa mereka tgh potong kek.
Terima kasih sebab selalu order.

2 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

comel kek ada ultraman.. :)

Bicara Kak Noor berkata...

cheqda pandai buat kek birthday kaknoor belum pandai lah sikit2 je tak berani amik tempahan heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...