Isnin, 10 November 2014

Order 2014: Tempahan Prasekolah SJK(C) Tringkap

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Berkongsi pula tempahan dari prasekolah SJK(C) Tringkap.
Tempahan diterima oleh PPM nya yang mana suaminya merupakan staf di sekolah Cheq Da.
Kek span pandan 1.5kg dengan deco untuk berbudak...




Terima kasih sebab sudi order dengan Cheq Da.

12 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Comelnya kek..kaler pun cntik..tahniah rezeki lagi kan cheq da..syukur la

Najib Ariyan berkata...

Selamat Maju Jaya dengan bisnes kek nya tu... semoga berkembang lagi lah yer...

Kayu Manis berkata...

alhamdulillah
cantik warna kuning tu...

LiNa_Pg berkata...

Ish..ish..hilang lak komen..
Cantik tul deco kek pandan tu..kalau saya buat hurmm sembrono jer la hasilnya versi keras tangan hhuuhuh

cheq da berkata...

Alhamdulillah bb

cheq da berkata...

Harap2nya..

cheq da berkata...

Kering idea sebenarnya..hihihi

Bicara Kak Noor berkata...

pandai cheqda buat kek siap terima tempahan lagi best nye

Bicara Kak Noor berkata...

cantik kek cheqda..i likee

Ayu berkata...

assalam cheq da,
memang cantik deco cake tu..akak kalau deco2 gini memang hancus...:(

Mamasya berkata...

Deko sesuai sgt dg kanak2.....

zila norazila berkata...

cantik..miga trus mju biz tau..klu akk g phang nk temph la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...