Selasa, 11 November 2014

Order 2014: Tempahan Siti Amirah

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Kek yang lama ditempah oleh kak ct semasa birthday anak yang lalu. Kalau tak silap dalam dua bulan yang lepas. Kek coklat moist. Sambutan juga agak besar. Mcm menu ada..nasi lemak,satay,laksa dan kuih muih yang lain.




Selain dari kek..kak ct jgk minta cheq da buatkan apa2 kuih untuk dijamu kepada tetamu...tak tahu nk buat apa last2 buat jemput malas kata orang klate dan juga agar2. Agar2 disiapkan mlm dan jemput malas tu plak cheq da siapkan selepas blk dr sek..dalam puk 3.00 ptg..jamuan plak dlm pukul 5. Sosnya plak telah dibuat mlm tu lg.




Ini lah variasi jemput malas ala cheq da...kalau penang diorang panggil pesambur..kat klate disebut cam tu.


Yang ini plak agar koktail ada campur susu cair dan buah koktail. Semua dah lama ada dlm stok. So ptg tu memang meriah dengan mknan sampai xlarat nk mkn.

4 ulasan:

Najib Ariyan berkata...

belum tengok yg lain dah nampak meriahnya menu tu... kek lah terutamanya... bila lah nak wat makan2 kat umah lagi nih?

Yana Shaiful berkata...

Salam cheq Da..
nnt share resepi jemput malas dgn sosnya bleh X ? dh lama xmkn.. terliur la plak hehee

cheq da berkata...

Ok nti kita bagitahu yg ni campak2 jea yana..hihihi

Kayu Manis berkata...

alhamdulillah
simple2 pun nampak sedap jer tu..
sos pun menarik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...