Isnin, 3 November 2014

Order 2014: Tempahan Kek hari lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Kali ini menerima tempahan daripada guru SK Brinchang. Meminta satu kek pada mulanya dan kemudian menambah order kerana takut tak cukup katanya untuk makan dalam 60 orang.




Kek span blueberry 2.5 kg..simple deco..maklumlah duk ch..stok strawberi pun senang..bagitau jea kat student..1 kilo pun dah dapat harga borong.




Kek yg kedua plak kek span oren dengan filing oren dan fresh cream. Meleleh2 kat tepi tu sebab dah kering idea. Sebenarnya kek ini utk sambutan birthday anak tp tuan tak bgtau awal2..ingatkan anniversary so deco tak de cam bdk2 la.
pe2 terima kasih sebab sudi order lagi dgn cheq da.

3 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Cantik kek..best la kan dapat beli strawberry dgn harga borong..

cheq da berkata...

Bkn setakat borong tp kadang3 bg free jea..hihihi

Kakak Norihan berkata...

wow menarik n sgt kreatif

pndainya mndeco

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...