Jumaat, 7 November 2014

Red Vevlet untuk Student SPM 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Kalau diikutkan dari 5 tahun lepas sememangnya Cheq Da telah diberi kepercayaan untuk mengajarkan kelas form 5 untuk subjek Sejarah. So setiap tahun jea la Cheq Da akan bg dia orang mkn kek sebelum menduduki SPM. Tahun ni..Cheq Da mengajar kelas yang kedua..so sudah pasti mereka antara calon target sekolah. Alhamdulillah...semakin nk dkt nk exam semakin bersemangat diaorang. Hari ni plak boleh ulangkaji dr waktu pertama sehingga waktu blk dengan mereka sebelum berjuang utk paper Sejarah yg akan berlangsung pada hari Isnin dan Khamis.



Kali ni buat cupcakes jea sbb senang nk bagi seorg satu kepada mereka. Pilihan kali ini ialah red velvet.



Dah ok semuanya...packing dlm dome siap2. Agihkan kepada semua dlm kelas tu ada 22 orang. Harap mereka semua berjaya dan cikgu sentiasa mendoakan terbaik utk kalian semua.




Ada lebihan plak..cheq da buat versi mini utk mkn2 dengan rakan2 sekolah...sedap dan sold out..hihihi
Oklah tu jea cerita pada kali ini.

8 ulasan:

:: Cik Viva :: berkata...

wahh..mesti student hepi dpt kek comel ni...terus bersemangat..

Bunda a.k.a KN berkata...

Assalam...
Cup cake pun takpe dari tak dapat langsung..

cheq da berkata...

Memang bersemangat..pah tu bila dh lulus minta lg..kita plak kena belanja diorg..huhuhu

cheq da berkata...

Betul tu bunda

Kakak Norihan berkata...

sgt pemurahnya cikgu.. untung anak2 murid...

nurbijen berkata...

Untung dapat cikgu pandai buat kek...

cheq da berkata...

Bagi semangat nk student

cheq da berkata...

Kalau tempah mau beratus kan...alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...